Ny server till företaget?

Servern är spindeln I nätverket på ditt företag, låt inte undermålig hårdvare begränsa dina möjligheter för effektivt utföra dina dagliga sysslor. Mycket småproblem lösas med en kraftfull server från Norr Com, att öppna filer går som en lek, utskrifterna finns redan I skrivaren när du tagit dig ditt, - även mailen fungerar mycket bättre. 

Tunna klienter vid skrivbordet är åter aktuella, vi kan erbjuda lösningar där vi levererar hela paketet, dvs. hårdvara och mjukvara installerat och klart till fast månadskostnad.

Fördelarna med tunna klienter är: minskat underhåll (endast servern har rörliga delar), enkel uppdatering av program (allt finns i servern), fjärradministrering (IT-support kan snabbt utföra ändringar).

Fördelar med en ny server från Norr Com.

 • Vi inventerar behov innan offert
  Servern är ju tänkt att uppfylla en funktion på företaget under en tid framöver, varför det behövs en inventering av nuvarande och kommande behov.
 • Lång erfarenhet av att drifta servers och nätverk.
  Vi har varit med om övergången vid flera OS byten (NT4 – Windows 2000 / 2003 / 2008) och vet om av erfarenhet att applikationer kan trilskna. 
  Om någon applikation visar sig motsträvig, är även det våran angelägenhet att greja till.
 • Förmånliga finansieringsmöjligheter.
  Varför köpa hårdvara när det egentligen är funktionen ni eftersträvar. T.ex. med en hyreslösning kan ni fokuserar på eran verksamhet och vi ser till att  IT-utrustningen understödjer era behov.
  Har man någon gång suttit fast i undermålig hårdvara, vet man hur befriande det skulle vara, om man enkelt kunde pytsa iväg utrustning som blivit för klen och ersätta med nya grejor, utan det kostar skjortan.