Telefonsystem

Bra att veta!

Möjligheterna är många, generellt kan det verka invecklat med telefonin, - det vet vi, men när vi gått igenom möjligheterna, - hur man kan bli hjälpt i dom dagliga sysslorna, brukar bilden klarna. Behöver du ett bollplank i dina funderingar kring telefoni, ring oss gärna, - vi är endast ett  samtal borta, du når oss på 0920 – 25 89 59.

Det finns många förkortningar och "telefoniord" som kan vara svåra att förstå om man inte är i branschen därför har vi gjort en liten ordlista

Här kan du läsa om de vanligaste funktionerna

Systemen vi kan erbjuda har vi listat nedan, hårdvarans specifikationer tillsammans med mjukvarans funktioner (datortelefoni), är byggstenarna som tillsammans med vårt kunnande, fullgör en leverans från Norr Com AB.

Mars 2010
 Nytt om ISDN duo   
 
Nov 2009
 ISDN duo upphör..

Telefonväxlar

Karakteristiskt för samtliga LG telefonväxlar är en stor flexibilitet och användarvänlighet. Telefonsystemen har utvecklats för att möta dina krav idag, men även i framtiden. De kan växa och utvecklas, från 2 anknytningar till 600 anknytningar.

       
   IPLDK-20 (för små och medelstora företag)    
  Systemet är avsett för små och medelstora företag samt är utvecklat för att kunna växa med företaget. IPLDK-20 är med andra ord mer än ett rent telefonsystem. Det utgör en idealisk plattform för alla typer av applikationer. Datoriserade stödsystem, trådlös telefoni (DECT), ISDN samt IP-telefoni är några av systemets möjligheter. För hänvisning och andra röstfunktioner erbjuder IPLDK-20 en kraftfull lösning med upptill 20 timmars lagringskapacitet. Ett fullt utbyggt system hanterar upp till 28 anknytningar.  

       

IPLDK-50 (för medelstora företag)

Systemet är avsett för små och medelstora företag samt är utvecklat för att kunna växa med företaget. IPLDK-50 är med andra ord mer än ett rent telefonsystem. Det utgör en idealisk plattform för alla typer av applikationer. Datoriserade stödsystem, trådlös telefoni, ISDN samt IP-telefoni är några av systemets möjligheter. För hänvisning och andra röstfunktioner erbjuder IPLDK-50 en kraftfull lösning med upptill 20 timmars lagringskapacitet. Ett fullt utbyggt system hanterar upp till 48 anknytningar (88 med DECT) och med en trådlös täckning upp till 160.000 kvm.

 

IPLDK-100 (för medelstora företag)

Systemet är avsett för medelstora företag och är utvecklat för att kunna växa med företaget. IPLDK-100 är med andra ord mer än ett rent telefonsystem. Det utgör en idealisk plattform för alla typer av applikationer. Datoriserade stödsystem, trådlös telefoni, ISDN samt IP-telefoni är några av systemets möjligheter. För hänvisning och andra röstfunktioner erbjuder IPLDK-100 en kraftfull lösning med upptill 20 timmars lagringskapacitet. Ett fullt utbyggt system hanterar upp till 128 anknytningar och med en trådlös täckning upp till 160.000 kvm.

 

IPLDK-300(för medelstora och stora företag)

Systemet är avsett för medelstora och stora företag och är utvecklat för att kunna växa med företaget. IPLDK-300 är med andra ord mer än ett rent telefonsystem. Det utgör en idealisk plattform för alla typer av applikationer. Datoriserade stödsystem, trådlös telefoni, ISDN samt IP-telefoni är några av systemets möjligheter. För hänvisning och andra röstfunktioner erbjuder IPLDK-300 en kraftfull lösning med upptill 30 timmars lagringskapacitet. Ett fullt utbyggt system hanterar upp till 300 anknytningar och med en trådlös täckning upp till 240.000 kvm.

 

IPLDK-600 (för stora företag)

Systemet är avsett för stora företag och är utvecklat för att kunna växa med företaget. IPLDK-600 är med andra ord mer än ett rent telefonsystem. Det utgör en idealisk plattform för alla typer av applikationer. Datoriserade stödsystem, trådlös telefoni, ISDN samt IP-telefoni är några av systemets möjligheter. För hänvisning och andra röstfunktioner erbjuder IPLDK-600 en kraftfull lösning med upptill 30 timmars lagringskapacitet. Ett fullt utbyggt system hanterar upp till 600 anknytningar och med en trådlös täckning upp till 240.000 kvm.